dijous, 1 d’octubre de 2009

CatRadio i TV3 no respecten la pluralitat d´aquest país

Quina paciència s´ha de tindre per escoltar programes tipus "Els millors anys de la nostra vida" o "El club de la mitjanit"! . Una cosa es la radio del País i l´altra confondre Païs amb un club, o sigui el Barça ( o més ben dit "L´altre club de la ciutat")


Salvant alguns periodistes de la casa com poden ser l´Audal Serra i el David Clupés (sort n´hi ha perque sinó ni engegar la radio podriem fer), la majoria de periodistes esportius de la radio nacional pequen de forofisme culé. Els casos més flagrants són el Joaquim Maria Puyal i el del Bernat Soler. Pere Escobar no és tant radical en aquest aspecte però igualment es passa el R.C.D. per les seves parts més brutes.

El Puyal fa servir la seva veterania a la casa per ningunejar l´Espanyol; primer de tot considera més important la transmissió previa a l´inici d´un partit del seu Barça que el directe d´un partit de l´Espanyol. Quan la transmissió és mixta; mixta vull dir que donen el resultat molt de tant en tant i encara hem de donar les gracies per conectar 20 segons, el tal Puyal posa cullerada amb comentaris patètics sobre l´equip perico. Finalment el got ja vessa quan es juga el derbi. Primer, perque ens ha de retransmetre aquest senyor? segon, no sap dissimular una mica el seu forofisme? només pensa en clau culer. Senyor Puyal enteris d´una vegada que està retransmetent un partit per tots els catalans i que els pericos som tant o més catalans que els culers.

L´altre periodista que se li veu el llautó es el Bernat Soler; el pobre intenta respectar l´Espanyol però es que el seu subconcient el traeix, com més obre la boca per parlar del nostre club, més posa la pota. El dia que va proclamar a tot Catalunya que s´havia de vendre el Tamudo al Villarreal per donar-li gracies dels serveis prestats va ser la gota que val vessar el got. Per Bernat Soler, l´Espanyol sempre serà un club secundón que mai ha de tindre dret a crèixer ni a guanyar títols, i si en guanya algún pensarà que són les restes que no vol el Barça. Així de trist però insisteixo que el noi no hi pot fer més, algun cop ho ha intentat , com quan va anar a Glasgow a veure la final, però cada cop que obre la boca se li veu el llautó....i ara a sobre els perikos l´hem d´aguantar en les transmissions de TV3...

A part d´ell molts dels tertulians que es porten als programes són realment patètics quan parlen dels temes relacionats amb l´Espanyol. Molts dies m´agafen ganes de rebentar la ràdio o la TV contra la paret.

No es just parlar de temes de l´Espanyol (els 5 minuts que hi destinen) amb el 100% de tertulians culés, doncs el mínim que acaben fent és riure´s de l´Espanyol, mostrant sempre unes opinions sectaries i manipuladores.
Exemple d´això és el programa dels migdies "Tvist" amb l´impresentable del Lluís Canut que se les dona de sabelotodo, patètic de veritat, una rèmora per la societat aquest personatge.

Siusplau prou manipulació!

3 comentaris:

 1. Hola, muy buenas! en primer lugar, felicidades por tu blog!

  Me gustaría hablar contigo, soobre una proposición para tu blog, por ello, te dejo mi email ( consultas@masqueunreloj.com ) y finalmente mi skype por si tienes, jose.qg1

  Por favor, agradecería que te pusieras en contacto conmigo, un saludo!

  José Q. www.MasqueunReloj.com,
  consultas@masqueunreloj.com

  ResponElimina
 2. """Hola
  http://PUBLIZIDA.ES es un ranking / directorio de clasificación de blogs en español, creado con el único propósito de dar a conocer los mejores blog's

  DIRECTORIO DE BLOGS

  Tambien puedes dar de alta tu blog en nuestro DIRECTORIO GEOGRAFICO
  http://01directorio.wandaloop.es"""

  ResponElimina

Seguidors